Ervaringen

Ervaringen Bewegingsbanken

Elke vrijdagochtend ga ik, met een kennis, naar Bewegingscentrum Son en Breugel, om een uur actief te bewegen op de bewegingsbanken. Ik kijk er elke week naar uit, want het bewegen doe je op een ontspannen manier; je hoeft niet te springen of te hardlopen. De sfeer is er prettig, de begeleiding is erg aardig en het bewegen op de banken voelt goed en fijn aan. Mijn lichaam is erg tevreden na dat uur!
Marianne

Als ik niet sport, word ik stijf. Maar een sportschool is te intensief voor mijn lijf. Als ik 1x per week op de bewegingsbanken heb gelegen, zijn mijn spieren weer soepel. Dat voelt goed!

Alle spanning verdwijnt als ik op de bewegingsbanken lig. Daarna stroomt mijn lijf weer vol met energie!
Hans

Ik heb al lang niet meer gesport. De bewegingsbanken zijn voor mij een goede start om weer te gaan bewegen. Ook heeft mijn nek veel baat bij de massage die gegeven wordt.
Thea

De diabetesvereniging juicht de bewegingsbanken toe!
Corrie

Na mijn open-hart-operatie is dit een goede vorm van revalidatie. Niets moet, veel mag. Ik krijg ook extra oefeningen aangeboden van de begeleiding. Mijn fysiotherapeut zegt dat ik zoveel mogelijk moet blijven bewegen. De bewegingsbanken maken dat mogelijk voor mij.
Corrie